Gilla oss på Facebook!

Tjänster

Vi på Tibro Billackering erbjuder en rad olika tjänster. Vi utför våra uppdrag med största noggrannhet så att du som kund kan känna dig trygg med ditt val. Nedan kan du läsa mer om respektive tjänst.

Plåtskador
Plåtskador uppstår av olika anledningar, vanligtvis rör det sig om krockskador eller parkeringsskador som gjort att plåten har bucklat sig. Om du har råkat ut för plåtskador på din bil har du hittat helt rätt! Vi har många års erfarenhet av att reparera skador i plåten och kan därför garantera dig ett väl utfört arbete. Vid reparation av plåtskador krävs vanligtvis även omlackering på delar av bilen. Eftersom vi även erbjuder tjänster inom billackering är detta enkelt ordnat!

Billackering
Oavsett vilken sorts lackskada som du har råkat ut för, är det aldrig roligt med lackskador på bilen. Det kan röra sig om allt från en liten repa till större partier som behöver omlackeras. Vi kan hjälpa dig med billackering så att lacken blir som ny på din bil.

Glas och stenskott
Vi kan dessutom hjälpa dig att laga stenskott på din vindruta. Att laga stenskott går relativt fort och vi kan göra det medan du väntar. Om glasen på din bil har större skador, så som sprickor eller liknande, kan vi hjälpa dig att byta glasen. Vi kan även hjälpa dig med dina strålkastare på bilen. Vi renoverar dina matta strålkastarglas så att de blir som nya genom slipning och klarlack.